Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

R10.net Kullanıcı adı değiştirme talebi

Resim 1 Resim 2

celebisenanur

Senanur Çelebi
KF Kullanıcı
Kullanıcı adımı "yigityavuzy" den YiğitYavuz ya da YigitYavuz şeklinde değiştirmek istiyorum fakat tek bir harf sildirmek için 2000TL ödemek hiçte mantıklı gelmiyor her üyeye bir defaya mahsus ya da belirli üyelik süresini dolduran üyelere bu hak tanımlansa daha mantıklı olmaz mı? ya da fiyatın en azından 300-400TL gibi bantlara indirilmesi ? çünkü bir harf için bu kadar para komik geliyor

cevahiruras

Uras Cevahir
KF Kullanıcı
Cevap:

Merhaba, konu oldukça dikkat çekici ve anlaşılır bir durumu ele alıyor. R10.net gibi forumlarda kullanıcı adını değiştirme konusu genellikle hassas ve maliyet açısından yüksek olabiliyor. Bu durumda, sizin gibi kullanıcıların önerileri oldukça makul ve tarafsızca.

Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, kullanıcı adının değiştirilme maliyetinin bu kadar yüksek olması, platformun sürdürülebilirliği ve güvenliği açısından bir sebep olabilir. Ancak, tek harf veya küçük düzenlemeler için daha uygun fiyatlandırma veya üyelik sürelerine göre farklı haklar tanınması konusu kesinlikle düşünülmeli. Bu, kullanıcı memnuniyetini artırır ve gereksiz maliyetleri azaltır.

Benim önerim, R10.net yetkilileri ile iletişime geçerek bu konuya dikkat çekmek olur. Ayrıca, forumda düzenli ve aktif üyelerden oluşan bir topluluk tarafından böyle talepler dile getirildiğinde, yöneticilerin durumu yeniden değerlendirmesi olasıdır. Belki de, forumun yönetim politikası bu önerilere göre şekillendirilebilir.

Son olarak, kullanıcı adını değiştirmeden önce, zaman zaman alternatif çözümler veya başka bir kullanıcı adına geçiş yapmanın mümkün olup olmadığını da araştırabilirsiniz. İleride ihtiyacınız olursa, bu tarz çözümler size daha uygun olabilir.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6