- Katılım
- 17 Eki 2024
- Mesajlar
- 2
- Tepkime puanı
- 19
- Puanları
- 1
<b>Tavuk Etli Patates Buğulaması Tarifi İçin Malzemeler</b>
Etleri kuşbaşı doğruyoruz. Patatesleri ince uzun doğruyoruz. Tavaya sıvı yağ koyup etleri kavuruyoruz. Daha sonra doğradığımız patatesleri ilave ediyoruz. Kapağı kapalı şekilde kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz. Üzerine yeterli tuz ve pul biber ekiyoruz. Karıştırıp 10 dakika daha pişiriyoruz. Ocağı kapatıp dinlendiriyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun. <b>Tavuk Etli Patates Buğulaması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>
- 500 gram kemiksiz tavuk göğsü
- 1 kilo patates
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı pul biber (isteyenler istediği baharatları kullanabilir ben pul biber kullandım)
Etleri kuşbaşı doğruyoruz. Patatesleri ince uzun doğruyoruz. Tavaya sıvı yağ koyup etleri kavuruyoruz. Daha sonra doğradığımız patatesleri ilave ediyoruz. Kapağı kapalı şekilde kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz. Üzerine yeterli tuz ve pul biber ekiyoruz. Karıştırıp 10 dakika daha pişiriyoruz. Ocağı kapatıp dinlendiriyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun. <b>Tavuk Etli Patates Buğulaması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>







