Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Türkiye’nin İlk GSM Operatörü 5G Dronlarıyla Paket Gönderim Dünyasına Adım Atıyor

Resim 1 Resim 2

tahaaya

Aya Taha
KF Kullanıcı

Türkiye’nin İlk GSM Operatörü 5G Dronlarıyla Paket Gönderim Dünyasına Adım Atıyor[/HEADING=1]

Merhaba GSM Meraklıları!

5g-drone-delivery.jpg

Yapay yüke doğru bir adım! TurkNet, 5G'nin yüksek hızlı, düşük gecikmeli iletişimini **drone** teknolojisiyle birleştirerek, Kentsel Bölgelerimizde paket teslimatı için devrim niteliğinde bir kampanya başlattı. İşte göz atabileceğiniz 5 önemli detay:

1. **Sürüş Süresi** – 5G üzerinden iS96 drone, maksimum 30 kilometrelik bir mesafede 15 dakikadan kısa sürede teslimat yapabiliyor.
  2. **Gizlilik ve Güvenlik** – Drone’lar GPS izleme, 4K görüntüleme ve otomatik sıradan çıkma (autonomous ejection) özelliği ile yasal çerçeve içinde yerleşmiş.
  3. **Kullanıcı Deneyimi** – SMS veya mobil uygulama üzerinden ‘Drone Seç’ özelliğiyle, depoda en az 3 farklı ürün tipinde (ekstrek, kitap, 3D baskı objesi) gerçek zamanlı izleme olanağı.
  4. **Ekonomik Avantaj** – Özel indirimli paket fiyatlarıyla, televizyon ve akıllı ev sistemleriyle entegrasyon üzerinden ikinci el atık malzeme geri dönüşümü.
  5. **Çevresel Etki** – DRONECEN (DronEnerji ve Çevre Uygulama Nedir?) projesi kapsamında karbon ayak izinde %45 azalma hedefi.

Nasıl Kullanılır?

1. TurkNet mobil uygulamasını açın.
2. ‘Kargo & Drone’ sekmesine tıklayın.
3. İçeriği girin, paket tipini seçin.
4. 5G pazara istisna görünümde olup olmadığını kontrol edin.
5. Ödeme yaparak anında uçuş başlatılır.

“Geleceğin lojistiği bugünden başlıyor.” – TurkNet CEO’su A. Yılmaz

Bu kampanyanın ardından TurkNet, 5G Teknoloji Kurluğu ile şirket içi eğitim planları hazırlıyor. Buradaki ana hedef: hem operatör hem de tüketici için kurumsal bir dönüşüm yaratmak.

Peki, sizce dronet çi...

Yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz!

photo-1766366620614-c4c2ac281c48

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri