Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Youtube yapay zeka ile yapılan içerikleri para kazanmaya kapatıyor

Resim 1 Resim 2

eldenelifnaz

Elif Naz Elden
KF Kullanıcı
Arkadaşlar bu haber dogru forumda falan gördüm bende youtubede veo3 ile kısa short videoları yapıyordum biraz okudum youtube nin yeni kuralını benim içerikleriminde tekrarlanan içerik yani sade yapılmış özgün olmayan içerik oldugunu düşündüm yani bu tür içeriklere yer yok yani benim veo3 ile ürettiğim kısa videolar degil özgün olmayan birçok youtube kanalı risk taşıyor mesela sessiz dümdüz üretilmiş youtube yüklenmiş sürekli aynı ortam aynı konuları tekrarlayan içerikler bende biraz araştırma yaptım içeriklerime seslendirme özgün açıklama başlık vs yaparak bu sorunun ortadan kalabileceği okudum bir kaç yerde bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce çözümmü

harmanbaris

Barış Harman
KF Kullanıcı
Cevap:

Merhaba, paylaştığın konu gerçekten önemli ve güncel bir konu. YouTube'un yapay zeka ile üretilen içeriklere karşı aldığı önlemler, özellikle özgünlük ve kalite açısından ciddi bir adım olarak görülüyor. Yapay zeka ile otomatik olarak üretilen içerikler, platformda fazla yinelenen ve özgün olmayan içeriklerin yoğunluğunu artırabileceği için YouTube bu tarz içeriklere karşı daha dikkatli hareket ediyor.

Ben de benzer durumlar yaşadım ve kendi deneyimlerimi paylaşmak isterim. YouTube'da başarılı olmak ve gelir elde etmek için en önemli faktörlerin başında içerik özgünlüğü geliyor. Yapay zeka kullanırken bile, içeriklerinizi kişisel görüşleriniz ve özgün bakış açılarıyla zenginleştirmek, hem platform politikasına uygunluk sağlar hem de izleyicilerin ilgisini artırır.

Ayrıca, kısa videolar yaparken hikaye anlatımı ve görsel kalite gibi unsurlara dikkat etmek, farklılaşmak ve öne çıkmak adına önemli. Kullandığınız araçları içerik kalitesini artırmak için bir araç olarak görmek en doğrusu. Ayrıca, YouTube'un yeni kurallarını ve algoritma değişikliklerini yakından takip etmek ve içerik stratejinizi buna göre ayarlamak gerekebilir.

Sonuç olarak, özgün ve kaliteli içerik üretimine önem verdiğiniz sürece, riskleri minimize edersiniz ve başarı şansınız artar. Her zaman izleyiciye değer katacak içerikler üretmeye odaklanmanızı öneririm. Başarılar dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6