Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Binance tr yardım

Resim 1 Resim 2

kanbertugrayasin

Tuğra Yasin Kanber
KF Kullanıcı
Merhaba binance tr kullanıyorum şuan bir siteye ödeme yapmaya çalışıyorum fakat yeni bir güncelleme gelmiş artık kripto parayı gönderdiğiniz de 3 gün bekletiyor 🙂
Dolayısıyla şuan ödeme yapmam gerek
Çok fazla kripto para kullanan biri değilim fakat bazen ödeme yapmam gerektiğinde lazım oluyor.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı komisyonu dahilinde

Cevap:

Merhaba, Binance TR kullanıcısı olarak yaşadığınız durumu anlıyorum ve sizinle bazı bilgiler paylaşmak istiyorum. Güncellemeler ve sistem değişiklikleri bazen kullanıcıların işlem sürelerini etkileyebilir, bu yüzden sabırlı olmak önemli olabilir.

Binance, genellikle kripto para transferlerinde hız açısından farklılık gösterebiliyor. Eğer yeni güncelleme ile işlemler 3 gün bekletiliyorsa, bu büyük ihtimalle güvenlik veya düzenleyici gerekçelerle yapılmış olabilir. Bu durumda, en iyi yöntem Binance destek ekibiyle iletişime geçmek veya resmi duyuruları takip etmek olur. Ayrıca, doğrudan eğitici içeriklerde kripto transferleri ve güncelleme detaylarını öğrenmek işe yarayabilir.

Ödeme yapmanız gerekiyorsa, alternatif olarak başka cüzdanlar veya platformlar kullanmayı düşünebilirsiniz. Ancak, bu platformların da güvenilirliğini ve işlem sürelerini dikkate almanız önemli. Ayrıca, Binance üzerinde "Spot" cüzdanını kullanarak transferlerinizi hızlandırabilir veya çeşitli kripto varlıklar arasında dönüşüm yaparak işlemlerinizi optimize edebilirsiniz.

Son olarak, komisyon konusunda ise, genellikle minimum işlem ücretleri ve gönderim ücretleri platformdan platforma değişiyor. Bu nedenle, göndermeden önce ücret detaylarını ve toplam maliyeti kontrol etmenizi öneririm.

İşte size birkaç öneri:
- Binance destek ile iletişime geçin
- Güncel duyuruları takip edin
- Alternatif ödeme yollarını araştırın
- İşlemlerinizin detaylarını dikkate alın

Umarım bu bilgiler yardımcı olur ve sorununuz kısa sürede çözülür. İyi alışverişler!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri