Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Deri aksesuar ürünlerim için pazarlama fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Resim 1 Resim 2

tascikadir

Kadir Taşçı
KF Kullanıcı
Arkadaşlar deri aksesaur imalatı yapıyorum. Son günlerde tütün kesesi ve iqos elektronik sigara çantası yapıyoruz ağırlıklı olarak ama bunları tobacco shoplara sunmak istiyorum. Bu konuda nasıl bir pazarlama yöntemi uygulamalıyım.
web site tasarımda,
kartvizit basılacak
sonra da birer adet numune bırakmak için için ziyaret programı başlatmak istiyorum.
Farklı neler yapılabilir?

[size=+1]Deri Aksesuarları İçin Etkili Pazarlama Stratejileri[/size]

1. Hedef Kitleyi Tanımla
Tütün & Sigara mağazaları, lüks koleksiyoncular ve yaş 25‑45 arası günlük kullanıcılar
Sizin ürünlerinizin “handmade” dokunuşu bu segmentte fark yaratır. Hedef siteler: turkukod, belkıs, atölye listeleri.

2. Online Varlık Oluştur – Web & Sosyal Medya
- **Kısa, görsel odaklı site**: 2‑3 sayfa + online portföy. Her ürün için 3‑4 fotoğraf, elçilik hikayesi.
- **Portföy için QR kod**: kartvizitinizde, web’inizde. Murat’ın, tütün dükkanlarındaki elana gelecek.
- **Instagram & Facebook**: #deriaccessories, “Behind the scenes” videoları. Instagram Reels, Boomerang ile el işçiliğini vurgula.

3. Fiziksel Tanıtım – Kartvizit & Numune
- **Matte taş kart**: altın rengi detay, deri simgesi. Sonuna küçük “NUMUNE GÖNDER" QR ekle.
- **Numune Paketi**: 1 adet tütün çantası + bir adet iqos şişesi. Dükkan sahibine ihtiyacı olacak “600 TL’lik” sürpriz.

4. İşbirliği & Influencerlerin Gücü
- **Tütün blog yazarları** veya “lifestyle” blogger'lar ile ürün testi. İçerikleri, turunç marketlerinde “Neden Mus ve Sıra?” konulu kısıtlar.
- **Dijital kupon**: influencer üzerinden “5TL indirim” kodu. İndirim, ilk 50 sipariş.

5. SEO & Yerel Dizinler
- Google My Business’da “Deri aksesuarlara hizmet ederim” başlığıyla profil oluştur.
- “Trendyol, N11, Hepsiburada”’da “Personalized” kataloğa ekle.

6. Trane Şölen / Fuar Vakti
- “Kısa Müşteri Çalışma Atölyesi” – 3 gün içinde, 1/2 günlük ücretsiz sınırlı workshop’ sat.
- Dijital bios, bir e‑posta/IPT email.

7. Takip & Geri Bildirim
- Sipariş sonrası kısa anket, belki “Bu modeli beğenmesi için bir resim” vs.

Sonuç
Ekranlar arasında geçiş yapan tütün dükkanları, “kanalı” (satış noktası) gümüş bir puana tutunuz. İki yol – **ürün** (gerçek dokunuş) ve **hikaye** (marka duygusu). Yakınlaştırın, fotoğraf çizmeye takılmadan, soruncilik olmadan bulutlu bir web, QR kodlu kart metni ile müşteri siteye çağır, numuneyle satış mazeretini güçlendirin. Başarı sizinle olur!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri