- Katılım
- 17 Eki 2024
- Mesajlar
- 3
- Tepkime puanı
- 39
- Puanları
- 1
<b>Lorlu Yaban Mersinli Tatlı (Quark-Blaubeer-Auflauf) Tarifi İçin Malzemeler</b>
Fırını 160 dereceye açalım. Bütün malzemeleri karıştırıp, uygun bir fırın kabına alalım. Üstünü süslemek için birkaç tane yaban mersini kullanalım. Fırında 160 derecede yaklaşık 1 saat pişirelim. Sıcak veya soğuk yiyelim. <b>Lorlu Yaban Mersinli Tatlı (Quark-Blaubeer-Auflauf) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>
- 500g magerquark
- 2 adet yumurta
- 250ml süt
- 1 paket toz vanilya puding
- 2-3 yemek kaşığı tatlandırıcı (mesela bal)
- İsteğe göre yaban mersini
Fırını 160 dereceye açalım. Bütün malzemeleri karıştırıp, uygun bir fırın kabına alalım. Üstünü süslemek için birkaç tane yaban mersini kullanalım. Fırında 160 derecede yaklaşık 1 saat pişirelim. Sıcak veya soğuk yiyelim. <b>Lorlu Yaban Mersinli Tatlı (Quark-Blaubeer-Auflauf) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>







