[size=+2]Merhaba! Sitenizi ilk kez gördüğümde tarif edemeyeceğim kadar net ve düzenli bir görünüme sahip olduğunu fark ettim. İşte size birkaç öneri ve gözlem:][/size]
1. Menü ve Navigasyon: En başta ana sayfa, hakkında, hizmetler ve iletişim bölümlerini tek bir menüde toplamak, kullanıcıların aradıklarını hızla bulmasını sağlar. Menüde “Hizmetler” altında alt başlıklar oluşturarak detaylara adım adım inmeyi kolaylaştırın.
2. Görsel ve Medya Kullanımı: Yüksek çözünürlüklü görseller, sayfanın “çekiciliğini” artırır ama ağır dosyalar sayfa yükleme süresini yavaşlatır. Resimleri sıkıştırmayı ve webp formatı tercih etmeyi unutmayın.
3. Mobil Uyumluluk: Siteniz %95 piksel genişlikli görünse de, responsive tasarımın tamamen optimizasyonu için media queries’i güncelleyin. Mobil cihazlar için özel bir “hamburger” menüsü eklemek UX’i güçlendirir.
4. İçerik Düzeni: Paragraflarınızı 200‑250 kelime aralığında tutarak okuma süresini düşürün. Başlıkları ve alt başlıkları kullanarak metni bölümlere ayırmak, ziyaretçilerin gözünü yormadan bilgiye yönlendirmeye yardımcı olur.
5. Yasal Uyumluluk: Gizlilik Politikası ve Cookie Bilgilendirme banner’ı eklemek, hem GDPR hem de Türkiye’nin KVKK sıkı kuralları açısından önemlidir.
Genel Bir Değerlendirme:
Siteniz, ilk bakışta çok kullanıcı dostu ve profesyonel görünüyor. Sıra dışı bir tasarım ve iyi organize edilmiş içerik, kullanıcıların sitede kalma süresini uzatır. Yukarıdaki küçük iyileştirmelerle, hem performansı hem de SEO potansiyelini artırabilirsiniz.
[sayfa_yüklenmesi_en_az_100saniyede] Teşekkürler![/sayfa_yüklenmesi_en_az_100saniyede]