Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Fırında Tahinli Tatlı

Resim 1 Resim 2

secilmisibrahim

İbrahim Seçilmiş
KF Kullanıcı
<b>Fırında Tahinli Tatlı Tarifi İçin Malzemeler</b>

• 500 gram un
  • 20 gram tuz
  • 30 gram maya
  • 100 ml su
  • 500 gram tahin
  • 100 gram şeker
  • 25 gram tereyağı
Üstü için;

• Çikolata sosu
  • Ceviz
  • Antep fıstığı
  • Fındık
  • Kivi
  • Muz
  • Çilek
<b>Fırında Tahinli Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

500 gr un ,30 gm maya ,20 gr tuz, 100 ml su ile hamuru yoğuruyoruz ve hamur kulak memesi yumuşaklığına gelesiye kadar yuğurmaya devam ediyoruz. 120 gr halinde bezelere ayırıyoruz ,bundan sonra dinlenme ye alıyoruz,üstünü bez veya strec filimle örtüyoruz. Hamuru düz bir şekilde açıyoruz ve 110 gm tahini hamura yediriyoruz. 25 gram içine şeker ekliyoruz ve hamuru sarıyoruz. İkinci adım düz ve yuvarlak hala gelinceye kadar açıyoruz. Üstüne 100 gm tahin ekliyoruz 75 gm şeker üstüne ve 25 gm tereyağı ve fırına yoluyoruz. Fırın derecesi 250 derecede halinde 15 dakika fırında pişiriyoruz, dikkat edin hemen yanabilir. Süsleme için kivi, muz, çilek kuLlandım, üstü için çikolata sosu frambuaz koyabilirsiniz. <b>Fırında Tahinli Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

hemde-firindan-tahinli-tatli.jpg
hemde-firindan-tahinli-tatli-1.jpg

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri